Vriendenuitje

Beat the Matrix is een super spannend vriendenuitje! Ga de strijd aan en los het mysterie van de matrix op!  In de 10  kamers met verschillende fysieke en mentale uitdagingen, moet je gebruik maken van alle kwaliteiten in je vriendengroep.  Je speelt deze escape game met 2 tot 4 personen per groep. Er kunnen 7 groepen (minimaal 2 & maximaal 32 personen) tegelijk spelen.

Vrijgezellendag

Klaar voor het huwelijk? In de Matrix komen jullie er samen achter, want je moet samenwerken om zoveel mogelijk punten te scoren. Het ideale vrijgezellenuitje.

Een compleet vrijgezellenfeest organiseren kan ook! Beat The Matrix is onderdeel van de Wilgenweard. Kijk op onze website voor de overige activiteiten, feesten en eten/drinken.

Uitgebreide horeca mogelijkheden

Je Beat The Matrix arrangement uitbreiden naar een compleet verzorgd (half) dagje uit, met een  lunchdiner, barbecue, buffet of een heerlijke borrel? Beat The Matrix beschikt over een gezellig bar, diverse zalen en een heerlijk terras aan het water. Bekijk Locatie de locatie van Beat The Matrix.

Super gave game!
Judith van Essen Deijk

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal

WhatsApp WhatsApp ons