Schooluitje met Escape Room

Puzzelen, raadsels oplossen, codes kraken, snel reageren, samenwerken en proberen zoveel mogelijk punten te scoren én ondertussen het geheim van de Matrix ontrafelen… Dat is Beat The Matrix, een unieke escapegame dat bestaat uit 10 verschillende kamers. Elke kamer vraagt om een andere vaardigheden; juist de afwisseling maakt dat deze escape experience voor een schooluitje of introductiedag zo uitdagend is; alle kwaliteiten van de leerlingen/studenten zijn nodig om zoveel mogelijk punten te scoren en het geheim te ontrafelen.

Basisschool

Beat The Matrix is een uniek schooluitje, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Basisschool kinderen worden aangeraden onder begeleiding van een volwassene het spel te spelen.

Voortgezet onderwijs

Een spannende en uitdagende indoor escape game dat prima past als onderdeel van een introductiedag of schoolkamp. Juist door de verschillende uitdagingen en competitie worden leerlingen getriggerd.

Hoger onderwijs en Universiteit

Beat The Matrix past perfect in een teambuildingsdag of als onderdeel van een managementkamp. De verschillende kwaliteiten van de studenten worden goed zichtbaar in deze escapegame. Samenwerking is noodzakelijk om zoveel mogelijk punten te scoren en het geheim van de Matrix te ontrafelen.

Groepsgrootte

Je speelt deze escapegame met 2 tot 4 personen per groep, er kunnen 7 groepen tegelijk spelen. Dit is dan minimaal 2 en maximaal 32 personen tegelijk. Zijn jullie met een grotere groep? Dat kan, dan maken wij een programma op maat in combinatie met andere activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk alvast de Locatie van Beat The Matrix.

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal

WhatsApp WhatsApp ons