Dagje uit met het gezin

Op zoek naar een spannend dagje uit met je gezin? Beat the Matrix is een escapegame dat heel geschikt is om met je gezin te spelen. Er zijn 10 kamers met verschillende fysieke, samenwerkings- en mentale uitdagingen. Per kamer probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Daarnaast ga je op zoek naar aanwijzingen om het geheim van de Matrix te ontrafelen. Door deze lagen in het spel is het geschikt voor jong en oud vanaf 8 jaar.

Familiedag of familie uitje

Je wordt in 10 kamers op 10 verschillende manieren uitgedaagd. Daardoor is Beat the Matrix een ideale invulling voor een familiedag, familieuitje of neven- en nichtendag.

Kinderfeestje

Beat The Matrix is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jonge kinderen worden aangeraden onder begeleiding van een volwassene het spel te spelen. Een compleet kinderfeestje vind je bij onze arrangementen.

Uitgebreide horeca mogelijkheden

Jullie dagje uit of de familiedag uitbreiden met een lunchdiner, barbecue, buffet of een heerlijke borrel? Beat The Matrix beschikt over een gezellig bar, diverse zalen en een heerlijk terras aan het water. Bekijk Locatie de locatie van Beat the Matrix.

Groepsgrootte

Beat The Matrix speel je met 2 tot 4 personen per groep, er kunnen 7 groepen tegelijk spelen.

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal

WhatsApp WhatsApp ons