Escape room voor bedrijven

Het uitje voor bedrijven! Escape experience Beat The Matrix. Of jullie nou op zoek naar een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, teambuildingsdag of vergaderlocatie met Escape Room. Beat The Matrix is onderdeel van De Wilgenweard, dé horeca- en activiteiten locatie van Overijssel.

Naast Beat The Matrix vind je diverse escape rooms, zalen & activiteiten en (thema) feesten.

  • 2 tot 32 personen tegelijk
  • Teambuildingsactiviteit
  • Voor iedereen geschikt
  • 10 verschillende kamers met de nieuwste technieken met virtual reality & augemented reality

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel en uitdagend bedrijfsuitje? Beat The Matrix is escape game spel met 10 verschillende kamers met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Het spel speel je met 2 tot 32 personen. Is jullie team groter, dan maken we graag een activiteitenprogramma op maat met onze overige activiteiten.

Personeelsuitje

Een spannend en uitdagend personeelsuitje vind je bij Beat The Matrix. Los met jouw collega’s de mysterie op! Een complete dag op 1 locatie, incl. eten/ drinken tot wel 120 personen. 

Bedrijfsfeest

Regel je complete bedrijfsfeest van a tot z bij De Wilgenweard. Naast diverse escape spellen, themafeesten en activiteiten vind je verschillende feestzalen en een heerlijk terras aan het water. Onze geweldige koks maken jullie feestavond helemaal compeet.

Bedrijfsfeest met een grotere groep?

Een feestavond met een grote groep? Geen probleem, boek naast Beat The Matrix één of meerdere van onze overige activiteiten of escape games. Onze locatie is geschikt voor grote groepen tot 400 personen.

Teambuilding

Ben jij op zoek naar originele en spannende teambuildingsactiviteiten? Dan zit je hier goed! De Matrix verslaan lukt alleen door goed samen te werken, te communiceren en efficiënt te werk gaan. Ideaal voor een teambuildingsdag!

Vergaderlocatie

Beat The Matrix is onderdeel van De Wilgenweard en beschikt over 3 verschillende vergaderruimtes.

Uitgebreide horeca mogelijkheden

Bedrijfsuitje uitbreiden met een lunch, diner, barbecue, buffet of een heerlijke borrel? Beat The Matrix beschikt over een gezellig bar, diverse zalen en een heerlijk terras aan het water. Bekijk Locatie de locatie van Beat the Matrix.

Aanrader!!! Gisteravond met team Adwise Beat the Matrix gedaan!
Carmen Kroese

office manager, Adwise

Leuke locatie, gezellig personeel. De Matrix gespeeld, echt een aanrader!
van den Hurk

Opnoord.nl

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal

WhatsApp WhatsApp ons