Voor wie?

 

Je bukt en probeert de laserstralen te ontwijken. Je  teammaatje is wat behendiger en weet ook de lichtknoppen uit te drukken. Dat scoort lekker! Jouw groep komt net uit een kamer met een pittige puzzelopdracht. Dat was een lastige, daar gaan jullie straks nog een keer in, om te proberen een hogere score te halen.

Scoor punten en vind aanwijzingen
Beat The Matrix is een uitdagende escape game, met 10 kamers waarbij je in elke kamer een ander spel moet spelen. Door de lagen in de escape game  is er voor beginnende en ervaren spelers volop uitdaging; In elke kamer moet je zoveel mogelijk punten scoren. Hou je de tijd in de gaten? Zorg dat je niet vergeet om op zoek te gaan naar aanwijzingen om het geheim van de Matrix te ontrafelen…

Leeftijd
De minimum leeftijd is 8 jaar. Een maximum leeftijd is er niet.

Fysieke en mentale inspanning
Beat the Matrix vraagt in twee kamers iets meer fysieke inspanning. Je hoeft echter geen topsportconditie te hebben en een denkvermogen als Albert Einstein is ook niet perse nodig.  Door te overleggen en slim samen te werken kom je het verst! 
Doordat je een trap op moet, is de Matrix helaas niet toegankelijk voor rolstoelers. 

Groepsgrootte
Je speelt Beat the Matrix in groepen van 3 tot 4 personen. Maximaal 8 groepen kunnen tegelijk spelen. Zijn jullie met meer dan 32 personen?  Dan speel je in meerdere rondes.

Een veel gekozen combinatie is dat de ene groep speelt en de andere groep borrelt en eet in onze bar of op het terras aan het water.  Een combi van de Matrix met één van onze andere escape rooms of activiteiten is ook een aanrader! 

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
Tel: 0548 - 681338
E-mail: info@wilgenweard.nl

VOLG ONS

842 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10

WhatsApp chat WhatsApp ons