Uniek vrienden uitje

Ben jij op zoek naar een uniek en uitdagend vrienden uitje? Beat The Matrix is dan helemaal wat voor jullie!

Beat The Matrix is nieuwe spannende activiteit in Nijverdal. Jullie krijgen 75 minuten de tijd om verschillende uitdagingen aan te gaan in 10 verschillende kamers. Het is een escape room next level waarbij ontsnappen binnen de tijd niet meer centraal staat, maar juist het ontdekken van het geheim achter The Matrix om zo een zo hoog mogelijke score te behalen!

Beat The Matrix is te spelen in grote en kleine groepen tot maximaal 32 personen waarbij teams worden gemaakt van 2 tot 4 personen. Het is geschikt voor iedereen, zo kan het gespeeld worden op 3 verschillende levels.

Durven jullie het aan?

Compleet verzorgde dag

Naast Beat The Matrix kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod activiteiten en arrangementen voor vriendengroepen. NB: ben je met een grotere groep? Boek een activiteit erbij en bindt de strijd tegen elkaar aan!

Mét eten en drinken

Reserveer nu of maak er een compleet verzorgde dag van met eten en drinken erbij.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vriendendag in Nijverdal?

Neem vrijblijvend contact met ons op,

of reserveer direct

WhatsApp WhatsApp ons

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan.  Deze kun je op de website plaatsen. Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De Mail wordt regelmatig gelezen en beantwoordt. Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️ 

Graat tot snel! Team De Wilgenweard/ Beat The Matrix