Uniek schoolreisje in Twente

Wilt u een leuk en uniek schoolreisje organiseren?

Dan zit u hier goed! Beat The Matrix is het nieuwe spel waarbij je 75 minuten de tijd krijgt om samen met je team opdrachten en raadsels op te lossen in 10 verschillende uitdagende kamers. Het is een nieuwe variant op de escape room, waarbij ontsnappen binnen de tijd niet meer centraal staat, maar juist het ontdekken van het geheim om de ultieme topscore te behalen!

Beat The Matrix is geschikt voor grote en kleine groepen en er zijn 3 verschillende levels waarvan 1 speciaal ingericht is voor kinderen zodat zij dit unieke spel ook kunnen spelen! Je speelt het spel in teams van 2-4 personen en in totaal kunnen er 32 personen tegelijk Beat The Matrix spelen.

Het spel wordt binnen gespeeld, dus ook met slecht weer kunt u bij ons terecht.

Dus wilt u een uniek schoolreisje plannen, met veel verschillende spellen?

Boek dan nu Beat The Matrix!
Heeft u verder nog vragen, neem dan contact met ons op.

Ook is er genoeg ruimte bij De Wilgenweard om andere activiteiten te organiseren.
Kijk voor ons aanbod op De Wilgenweard.

WhatsApp WhatsApp ons

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan.  Deze kun je op de website plaatsen. Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De Mail wordt regelmatig gelezen en beantwoordt. Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️ 

Graat tot snel! Team De Wilgenweard/ Beat The Matrix