Uitdagende teambuildingsactiviteit

Bent u op zoek naar een uitdagende en spannende teambuildingsactiviteit?

Dan zit u hier goed! Beat The Matrix is het nieuwe spel waarbij je 75 minuten de tijd krijgt om in je team opdrachten en raadsels op te lossen in 10 verschillende kamers. Het is een nieuwe variant op de escape room, waarbij ontsnappen binnen de tijd niet meer centraal staat, maar juist het ontdekken van het geheim om de ultieme topscore te behalen!

Beat The Matrix is geschikt voor grote en kleine groepen en er zijn 3 verschillende levels waardoor Beat The Matrix speelbaar voor jong en oud! Je speelt het spel in teams van 2-4 personen en in totaal kunnen er 32 personen tegelijk Beat The Matrix spelen.

Spanning, actie en vermaak is bij deze activiteit volop aanwezig.

Ontdekken jullie het geheim van Beat The Matrix?

Ga de uitdaging aan en boek nu!
Heeft u verder nog vragen, neem dan even contact met ons op.

 

Ook is er genoeg ruimte bij De Wilgenweard om een feestavond of andere spannende activiteiten te organiseren. Kijk voor ons aanbod op De Wilgenweard.

 

WhatsApp WhatsApp ons

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan.  Deze kun je op de website plaatsen. Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De Mail wordt regelmatig gelezen en beantwoordt. Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️ 

Graat tot snel! Team De Wilgenweard/ Beat The Matrix