Beperkte beschikbaarheid tot 1 september!

Boek direct of bekijk de beschikbaarheid

Online kan je 1 boeking per keer maken voor het gekozen tijdslot (duur 60 minuten) Ben je met meer dan 4 personen, dan moet je minimaal 2 boekingen plaatsen.

In de tabel lees je hoeveel boekingen je moet plaatsen voor het aantal personen waarmee je het spel wilt spelen.

Aantal personen Aantal boekingen
2 – 4 personen 1
6 – 8 personen 2
9 – 12 personen 3

13 – 16 personen

4

Zijn jullie met bijvoorbeeld 11 personen, plaats dan  2x een boeking van 4 personen en 1x een boeking van 3 personen (4 + 4 + 3 = 11).

Leuke spellen gedaan, lekker gegeten én een super samenwerking met het personeel, wat een gaaf team

Wat was het een beregezellig en goed verzorgd personeelsfeest. Leuke spellen gedaan, lekker gegeten én een super samenwerking met het personeel, wat een gaaf team! Alleen maar positieve reacties gehad!

Anneke, oktober 2019

Een uitdagende ervaring, maar wel inspannend. Goede en leuke accommodatie, leuk vlot personeel in voor een grapje. Beat the Matrix een heel leuk en spannend spel, iedereen zeer content over.

Gijs, september 2019

Prijzen

Voor 2 personen is de prijs € 70,- totaal, vanaf 4 tot 9 personen € 17,50 p.p.

Helaas is het spel niet te spelen met 5 personen, per kamer zijn er minimaal 2 personen nodig en is er maar ruimte voor maximaal 4 per kamer.

Ben je met meer dan 10 personen? Of staat je tijd er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat alles geregeld wordt.

TIP: geniet vooraf of na afloop van lekker drankjes en hapjes in ons gezellige café. Kijk voor eten en drinken en andere activiteiten de site van De Wilgenweard.

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
Tel: 0548 - 681338
E-mail: info@wilgenweard.nl

WhatsApp WhatsApp ons