Beat The Matrix the story

Nadat in de 21e eeuw kunstmatige intelligentie werd uitgevonden, nam dit de macht over van de mensheid.
Mensen dienen als herbruikbare energiebron voor de machines. De Matrix is een illusie om mensen onwetend en kalm te houden.

De Matrix is echter geen foutloze simulatie. Hackers komen erachter dat de wereld waarin zij leven een schijnwereld is, genaamd de Matrix.

Speciale codes om te ontsnappen!

Na een lange strijd tegen de machines krijgen hackers het voor elkaar om alle mensen uit de Matrix te laten ontsnappen.
Dit wordt gedaan door speciale codes door te geven via telefoons en zo de overstap te maken naar de echte wereld.

Iets ging niet goed…

In het oude hoofdgebouw gebeuren de laatste tijd rare dingen en wordt er nog een activiteit waargenomen. Is echt iedereen ontsnapt uit de Matrix?

 Kijk wat er mis ging in The Matrix…

Bekijk hier de trailer van Beat the Matrix!

Concept zelf ontwikkeld

Vaak wordt ons de vraag gesteld: waar hebben jullie dit concept gekocht? Gekocht? We hebben het helemaal zelf bedacht en gebouwd!
In de zoektocht naar unieke spellen kwamen we gepassioneerde mensen tegen. Neem Gerrit, kijk wat hij met Lego (!) heeft gemaakt…. 

De bouw

De bouw van Beat the Matrix begon in 2017. In januari 2018 begon de sloop van onze hotelkamers op de eerste verdieping en startte de bouw van 10 kamers vol met technische snufjes, avontuur en uitdagingen. Na een lange periode van slopen, bouwen en ontwikkelen werd de Beat the Matrix geopend in september 2018!

Franchise

Benieuwd naar de mogelijkheden om Beat The Matrix op jullie locatie te realiseren? Bekijk de Franchise mogelijkheden of neem contact op.

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal

WhatsApp WhatsApp ons