Uitje met Pinksteren! Wat te doen met Pinksteren?

Uitje met Pinksteren! Wat te doen met Pinksteren?

Wat te doen met Pinksteren?

Mmm, wat gaan we dit jaar doen met Pinksteren? Een heerlijk weekend weg met het gezin en op zoek naar een uitje voor iedereen! 

Zoek niet verder! Wij hebben het ideale uitje! Beat The Matrix; een Escape Room Experience.

Beat The Matrix, een Escape Room met Pinksteren

Beat The Matrix, is een next level escape experience is een geweldig uitje met je vrienden, familie of gezin.  Je kunt deze escape room al doen vanaf 3 personen tot zelfs 32 personen tegelijk.

Indoor Escape Room uitje

Is het slecht weer buiten? Geen probleem. Beat The Matrix is een binnen activiteit.

Meer Escape Rooms

Naast Beat The Matrix, hebben wij nog 2 indoor escape rooms; De Bunker & The Gentlemen’s room. Mocht het toch prachtig weer zijn, kun je ook naar buiten met Escape the Forest.

 

XXL Escape Experience

XXL Escape Experience

Een Escape Room XXL met je team?

De klok tikt de tijd weg, de adrenaline stijgt…

Weet je binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escape rooms? Of je in het bos te ontdoen van de ketens waarmee jij en je team aan elkaar vastzitten én het punten reccord te verbreken?

Of probeer je het geheim van de Matrix te ontrafelen in de 10 kamers bij het gloednieuwe escape adventure game Beat the Matrix?

Met ons aanbod escape games en Beat the Matrix bieden we vanaf 7 september een XXL Escape Experience aan!

Met teams tot 120 personen kun je de escape games spelen. Wanneer jij en je collega’s ook gek zijn van escape rooms en geheimen ontrafelen is dit jullie grote uitdaging!

Beat the Matrix

Beat the Matrix is een super spannend escape spel gebaseerd op de film The Matrix. Je speelt in 10 verschillende kamers het spel met o.a. super gave virtual reality-, augmented reality- & laser games! Door zoveel mogelijk punten te behalen kom je achter de geheime opdracht. Weet jij die te ontrafelen en de Matrix te verslaan? Je speelt dit spel in teams van 3-4 personen.

 

Escape the Forest

Met je team word je vastgeketend aan een boom middenin het bos… Door vier uitdagende opdrachten uit te voeren scoor je punten en weet je jezelf te ontketenen! Wie scoort de meeste punten binnen de snelste tijd? Lukt het jullie om het record te breken? Je speelt dit spel in teams van 7 tot 13 personen.

 

De Bunker

BAM! De deur slaat achter je dicht! Weet je binnen 60 minuten te ontsnappen uit escape room de Bunker die helemaal in de sfeer is van de tweede wereldoorlog? Je speelt dit spel in teams van 37 tot 10 personen.

 

Gentlemen’s Escape Room

Waan je in 1841 in de tijd dat de textielindustrie in Twente volop bloeit. Hoe is de succesvolle directeur Thomas Ainsworth om het leven gekomen? Weet jij de moord op te lossen? Je speelt dit spel in teams van 3 tot 8 personen.

 

De XXL Escape Experience bestaat uit:

  • 2,5 uur escape games vol met spanning en avontuur
  • € 15,95 per persoon
  • Maximaal 120 personen

De groep wordt eerst onderverdeeld over verschillende escape activiteiten, zodat iedere groep zijn ultieme escape experience kan beleven! Hierbij speelt bijvoorbeeld groep 1 Beat The Matrix, groep 2 Escape the Forest en groep 3 een van de escape rooms met een keuze activiteit.

 

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
Tel: 0548 - 681338
E-mail: info@wilgenweard.nl

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
Tel: 0548 - 681338
E-mail: info@wilgenweard.nl

WhatsApp WhatsApp ons