Escape Room voor kinderen

Kinderfeestje, regenachtige dag of gewoon zin in een uitje met de kinderen? Beat The Matrix is een super leuke escape room voor kinderen vanaf 8 jaar! En 1 voordeel, ook heel erg leuk voor volwassenen!

Beat The Matrix is een escape room spel waar je met 2 tot 32 personen tegelijk in kan. Hier speel je in teams van 2 tot 4 personen 10 verschillende kamers. De opdrachten zijn geschikt voor kinderen, naast een paar puzzelopdrachten zijn het vooral doe opdrachten.

 

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk en spannend Kinderfeestje? Beat The Matrix voor kinderen is hartstikke leuk.

Deze escape room is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Als ouders/begeleider mag je uiteraard mee naar binnen, maar wij hebben ook een gezellige bar/ terras.

Kinderfeest arrangement

Voor €24,50 per kind kun je ook onderstaand kinderfeest arrangement reserveren.

Dit arrangement bevat:

  • Ontvangst met ranja
  • 60 minuten Beat The Matrix
  • Een kinderplate (bestaande uit: patat met mayo, een warme snack en wat fris)

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een activiteit met Beat The Matrix te combineren. Kijk voor het aanbod op De Wilgenweard.

Tip voor de papa’s en mama’s; Tijdschrift mee en plof op ons heerlijke terras of gezellig bar! Meedoen mag uiteraard ook.

De jarige mag gratis meedoen!

Voor de jarige is het echt feest! De jarige betaald niet voor het arrangement en mag gratis meedoen.

*vanaf 8 personen geldt de gratis actie voor de jarige

Dagje uit met kinderen

Op zoek naar een leuk dagje uit voor kinderen? Beat The Matrix is dé escape experience voor kinderen! Ongeacht het weer (indoor activiteit) én ook nog super leuk voor de ouders.

Beat The Matrix is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar én kun je al spelen met 2 tot 32 personen. Geschikt voor een gezinsuitje, familiedag of schooluitje.

 

 

WhatsApp WhatsApp ons