Organiseer jij dit jaar de kerstborrel voor jouw team of bedrijf? Hoe zorg je er dan voor dat iedereen een geweldige middag of avond heeft, zonder dat je ieder jaar hetzelfde programma uit de kast haalt? Wij weten het! Organiseser een kerstborrel met escape room. 

Kerstborrel met Escape Room

Op zoek naar een origineel en uitdagend Kerstuitje? Combineer dan je kerstborrel met een escape room.  Beat The Matrix , the next level escape experience is het ideale uitje met het bedrijf zo net voor de kerstdagen. Dit indoor escape  spel heeft 10 verschillende escape kamers met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Het spel speel je met 3 tot 32 personen en is voor iedereen leuk om te doen.  Is jullie team groter, dan maken we graag een activiteitenprogramma op maat met onze andere escape rooms of  overige activiteiten.

Kerstborrel op het sfeervolle winterterras of gezellige bar

Heerlijk warme glühwine of chocolade melk in je handen, knisperende vuurkorf en een lekker warm dekentjes! Je krijgt direct een heerlijk kerstgevoel. Start je borrel op ons verwarmde winterterras of gezellige bar.

Kerstborrel uitbreiden met buffet.

De kerstborrel uitbreiden met een lunch, diner, barbecue, of buffet? Beat The Matrix beschikt over een gezellig bar, diverse zalen en een heerlijk terras aan het water. Bekijk Locatie de locatie van Beat the Matrix.

Aanrader!!! Gisteravond met team Adwise Beat the Matrix gedaan! Carmen Kroese

office manager, Adwise

Leuke locatie, gezellig personeel. De Matrix gespeeld, echt een aanrader! van den Hurk

Opnoord.nl

Beat The Matrix

ADRES

De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
Tel: 0548 - 681338
E-mail: info@wilgenweard.nl

WhatsApp WhatsApp ons