Dagje uit in Overijssel met Escape Room

Ben jij op zoek naar een origineel en spannend dagje uit  of een escape room in Overijssel of Twente? Dan zit je hier goed!

Beat The Matrix, the next level escape experience is een escape room met 10 verschillende kamers. Waarbij jullie  minuten de tijd krijgen om opdrachten en raadsels op te lossen en het geheim van de matrix te verslaan. Ontmatel een bom, vind je weg door het laserparcours, beantwoordt verschillende vragen in de spiegelkamer, vind je weg door New York met je vr bril en help amber te ontsnappen.

Het spel is voor grote en kleine groepen van 3 tot maximaal 32 personen. In teams van maximaal 4 personen betreden jullie 10 verschillende kamers om zoveel mogelijk punten te behalen! In elke kamer staat een andere uitdaging te wachten voor jullie. Jullie behendigheid, communicatie en snelheid wordt getest en dat onder tijdsdruk: Dat is Beat The Matrix! Tevens is het spel vanaf 8 jaar toegankelijk doordat het op 3 verschillende levels gespeeld kan worden.

Ontdekken jullie het geheim van The Matrix?

Dagje uit bij slecht weer?

Een ideaal dagje uit voor jong tot oud. Escape room Beat The Matrix is een indoor escape spel bij De Wilgenweard. Van te voren een heerlijk kopje koffie in de bar of het gezellige (overdekte) terras en na de tijd genieten van een borrel of diner.

Dagje uit met gezin, familie of vrienden?

Uitje met gezin? familie? of vrienden? Het kan een  uitdaging zijn! Iedereen komt aan bod bij Beat The Matrix, ben jij een alles weter? of juist snel en behendig? Puzzel je graag? Met 10 verschillende kamers en ook 10 verschillende opdrachten is Beat The Matrix is een escape experience die voor iedereen leuk is om te doen. Van jong tot oud vanaf 8 jaar. En ja opa en oma kunnen ook mee.

Compleet verzorgde dagje uit

Naast Beat The Matrix kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod activiteiten en arrangementen voor vrienden, bedrijven, families en kinderfeestjes. Ben je met een grotere groep? Boek een activiteit erbij en ga de strijd tegen elkaar aan!

Mét eten en drinken

Beat The Matrix is onderdeel van De Wilgenweard in Nijverdal met een uitgebreid terras aan het water en diverse zalen en een groot aanbod aan activiteiten.

Maak er een compleet verzorgde dag van met eten en drinken erbij.

Meer weten?

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van een uitje of escape room?  Lees meer, reserveer nu  of nee vrijblijvend contact met ons op.

WhatsApp WhatsApp ons