Dagje uit met gezin, familie of vrienden.

Ben jij op zoek naar een origineel en spannend dagje uit wat voor iedereen geschikt is? Boek dan Beat the Matrix, een super spannend en leuk voor kinderen en volwassenen vanaf 8 jaar.

Beat the Matrix, dagje uit met Escape Room

Beat The Matrix is een escape spel waarbij jullie 75 minuten de tijd krijgen om opdrachten en raadsels op te lossen, een escape room next level!

Het spel is voor grote en kleine groepen van 3 tot maximaal 32 personen. In teams van maximaal 4 personen betreden jullie 10 verschillende kamers om zoveel mogelijk punten te behalen! In elke kamer staat een andere uitdaging te wachten voor jullie. Jullie behendigheid, communicatie en snelheid wordt getest en dat onder tijdsdruk: Dat is Beat The Matrix! Tevens is het spel vanaf 8 jaar toegankelijk doordat het op 3 verschillende levels gespeeld kan worden.

Ontdekken jullie het geheim van The Matrix?

Compleet verzorgde dag

Naast Beat The Matrix kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod activiteiten en arrangementen voor vrienden, bedrijven, families en kinderfeestjes. Ben je met een grotere groep? Boek een activiteit erbij en ga de strijd tegen elkaar aan!

Mét eten en drinken

Beat The Matrix is onderdeel van De Wilgenweard in Nijverdal met een uitgebreid terras aan het water en diverse zalen en een groot aanbod aan activiteiten.

Maak er een compleet verzorgde dag van met eten en drinken erbij.

Meer weten

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van een uitje of escape room dichtbij Zwolle?  Lees meer, reserveer nu  of nee vrijblijvend contact met ons op.

 

WhatsApp chat WhatsApp ons