Uniek bedrijfsfeest in Overijssel

Regel je complete bedrijfsfeest van a tot z bij De Wilgenweard. Naast diverse escape spellen, themafeesten en activiteiten vind je verschillende feestzalen en een heerlijk terras aan het water. Onze gewelige koks maken jullie feestavond helemaal compeet.

Escape game Beat the Matrix

Beat The Matrix is een escape spel waarbij jullie 75 minuten de tijd krijgen om opdrachten en raadsels op te lossen, een escape room next level!

Het spel is voor grote en kleine groepen van 3 tot maximaal 32 personen. In teams van maximaal 4 personen betreden jullie 10 verschillende kamers om zoveel mogelijk punten te behalen! In elke kamer staat een andere uitdaging te wachten voor jullie. Jullie behendigheid, communicatie en snelheid wordt getest en dat onder tijdsdruk: Dat is Beat The Matrix! Tevens is het spel voor iedereen toegankelijk doordat het op 3 verschillende levels gespeeld kan worden.

Bedrijfsfeest met een grotere groep?

Een feestavond met een grote groep? Geen probleem, boek naast beat the matrix één of meerdere van onze overige activiteiten of escape games. Onze locatie is geschikt voor grote groepen tot 400 personen.

Mét eten en drinken

Beat The Matrix is onderdeel van De Wilgenweard in Nijverdal met een uitgebreid terras aan het water en diverse zalen en een groot aanbod aan activiteiten.

Maak er een compleet verzorgde dag van met eten en drinken erbij.

Meer weten

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van een uitje of escape room dichtbij Zwolle?  Lees meer, reserveer nu  of nee vrijblijvend contact met ons op.

 

 

WhatsApp chat WhatsApp ons