Uitje dichtbij Hengelo

Ben jij op zoek naar een origineel en spannend uitje dichtbij Hengelo? Of een escape room dichtbij Hengelo. Dan zit je hier goed!

Beat The Matrix is een escape spel waarbij jullie 75 minuten de tijd krijgen om opdrachten en raadsels op te lossen, een escape room next level!

Escape room dichtbij Hengelo

Beat The Matrix is geschikt voor grote en kleine groepen van 3 tot maximaal 32 personen. In teams van maximaal 4 personen betreden jullie 10 verschillende kamers om zoveel mogelijk punten te behalen! In elke kamer staat een andere uitdaging te wachten voor jullie. Jullie behendigheid, communicatie en snelheid wordt getest en dat onder tijdsdruk: Dat is Beat The Matrix! Tevens is het spel voor iedereen toegankelijk doordat het op 3 verschillende levels gespeeld kan worden.

Durven jullie het aan om het geheim achter The Matrix te ontdekken?

Compleet verzorgde dag

Naast Beat The Matrix kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod activiteiten en arrangementen voor vrienden, bedrijven, families en kinderfeestjes. Ben je met een grotere groep? Boek een activiteit erbij en ga de strijd tegen elkaar aan!

Mét eten en drinken

Beat The Matrix is onderdeel van De Wilgenweard in Nijverdal met een uitgebreid terras aan het water en diverse zalen en een groot aanbod aan activiteiten.

Maak er een compleet verzorgde dag van met eten en drinken erbij.

Meer weten

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van een uitje of escape room dichtbij Henglo?  Lees meer, reserveer nu  of nee vrijblijvend contact met ons op.

WhatsApp chat WhatsApp ons